Kennismaking

Goed om te weten bij wie u terecht komt

Mijn naam is Imanda Slief-Boom (1972). Ik ben gehuwd en heb twee kinderen (1998 en 2002). In 1996 ben ik afgestudeerd als psycholoog aan de Universiteit van Nijmegen. Ik heb zowel in de geestelijke gezondheidszorg (PAAZ en algemeen ziekenhuis) als in de psychodiagnostiek gewerkt. In 2000 ben ik gestart met Psychologisch Adviesbureau Boom.

Kwaliteit in psychologische therapie
Ik sta geregistreerd bij de koepelorganisatie RBCZ, en ben lid van verschillende intervisiegroepen. Bij het Nederlands Instituut van Psychologen (NIP) sta ik geregistreerd als Psycholoog NIP. Deze titel is alleen weggelegd voor psychologen met een afgeronde universitaire studie, aangevuld met specialisatie in het werkveld. Tevens ben ik lid van het Nederlands Verbond voor Psychologen, Psychotherapeuten en Agogen (NVPA). Beide beroepsverenigingen kennen duidelijke kwaliteitseisen betreffende intervisie, bij- en nascholingsverplichtingen en praktijkvoering. Voor psychologen geldt een beroepscode betreffende contact met cliënten waarvoor een klachtenregeling bestaat.

Psycholoog, gespecialiseerd in hoogbegaafdheid
Naast mijn algemene praktijk voor psychologische hulp ben ik gespecialiseerd psycholoog voor hoogbegaafde volwassenen en adolescenten. Ik sta geregistreerd in het Kwaliteitsregister Hoogbegaafdheid.

Imanda Slief-Boom
  • Logo NVPA
  • Logo NIP
  • Logo KRHB